Lillesand Frikirke har den glede å invitere til konsert med Garness fredag 12.mai kl.20:30 (dørene åpner 20:00).
Vi ønsker alle velkommen til den nyoppussa kirkesalen vår og tror på en musikalsk opplevelse av de sjeldne denne kvelden. Vi ønsker å invitere vidt og bredt, så ikke nøl med å sikkre deg billetter til årets vårkosert.

Tvillingduoen Hildegunn Garnes Reigstad og Ingelin Reigstad Norheim har drevet med musikk hele livet og skrev sine første sanger som 5-åriger. Deres bestemor, Haldis Reigstad, forøvrig en av Norges mestselgende lyrikere med over 80.000 solgte diktbøker, var tidlig ute med å oppmuntre tvillingene til å skrive melodier til hennes tekster.

Garness har naturlig nok alltid vært det viktigste prosjektet for Ingelin og Hildegunn. Men de har også jobbet som freelance-musikere og korister, live og på studio- og TV-innspillinger. Sigvart Dagsland var en av de første som huket tak i jentene da de stod på dørstokken til en fulltidskarriere i musikkbransjen, og begge spiller fortsatt fast i bandet hans. Hildegunn har de siste årene spilt i bandet til Marit Larsen. Ellers har de hatt ulike samarbeid med artister som bl.a Odd Nordstoga, Elvira Nikolaisen og Oslo Gospel Choir.

I 2008 kom endelig Garness’ debutalbum The Good or Better Side of Things, etter mange år med låtskriving og eksperimentering med musikalsk uttrykk og retning. Men det var først med juleplata som kom året etterpå, at Garness virkelig ble lagt merke til. Duoen ønsket med denne plata å tilføre noe nytt og annerledes i julemusikkmarkedet, og la vekt på å gi rom for det personlige, å ta seg god tid i musikken og skape noe som var mer kreativt og inderlig enn «riktig». Etter hvert som den kreative prosessen i studio kom i gang, oppdaget jentene at deres musikalske identitet virkelig kom til sin rett i det landskapet og den stemningen som mye av julens repertoar inviterer til. Den første utgaven av Barnet i krybben har nå solgt rundt 10.000 fysiske eksemplar i tillegg til nedlastede album.

Men nå er de altså klare for å gi ut nye låter, og vi gleder oss veldig over å få være en del av deres releasturné i mai.

KJØP BILLETTER