Sjenerøsitet er et valg

Å bli rik i Gud handler blandt annet om å leve sjenerøst med de midlene du er satt til å forvalte!
(Luk. 12:16-21)

Sjenerøse mennesker lever etter tanken om at alt de har av penger og materielle ting, ikke er deres eiendom, men en rikdom de er satt til å forvalte på best mulig måte.

En sjenerøs livsstil betyr å ha en planlagt, kalkulert og målrettet frigjørelse av din personlig økonomi.

1. En sjenerøs livsstil betyr å ha en god plan for hvordan du prioriterer fordeligen av pengene dine.
    Det kan f.eks. bety å starte hver lønningsperiode med å sette av det du skal gi, så det du skal spare og så det du har bestemt deg for at er nok å leve for. Mennesker uten en plan begynner ofte i motsatt ende og forbruket blir mye større enn man hadde ønsket.
  2. En sjenerøs livsstil betyr å vite hvor mye og hvor ofte du skal gi.
    «Første dag i uken, skal hver enkelt av dere hjemme hos seg selv legge til side så mye som dere er i stand til, for at innsamlingen ikke først skal begynne når jeg kommer.” 1. Kor. 16:1-2 Sjenerøse mennesker gir ikke ved tilfeldigheter, men har det som en del av sin livsstil og rutine.
  3. En sjenerøs livssil betyr å vite på forhånd hva du skal gi til.
    ”For der skatten din er, der vil også hjertet ditt være.” Matteus 6:21
    La hjertet ditt bestemme hva du skal gi til:

1. Gi av et takknemlig hjerte – til noe du er takknemlig for
    2. Gi av et opprørt hjerte – til noe som rører noe i deg som du vil støtte.

Alle burde gi fast til menigheten de går i av et takknemlig hjerte. Finn en menighet du kan være takknemlig for å gi det du bestemmer deg for i ditt hjerte.

Du kan gi din gave til Lillesand Frikirke på kontonr.: 2850.21.38474 eller på vipps til nr.10818

Ta kontakt
hvis du vil ha mer info eller hjelp til å opprette fast givertjeneste med avtalegiro.

Du kan også få skattefradrag for gaver på mellom 500,- og 25 000,- pr. år til menigheten. (Det gjelder også Firmaer) Ønsker du f.eks. å gi jevnlig tilsvarer det 2083,- pr. mnd. For å få dette trenger du å sende inn ditt personnummer til oss (for medlemmer går dette automatisk).