Vår menighet er så heldig å ha en kvinnelig sjelesørger som er tilgjengelig for damer som ønsker samtaler. Hun heter Gunn Berg Flaa og har utdanning i kristen sjelesorg fra høyskolen Diakonova. I tillegg har hun flere års erfaring som sjelesørger på kurset 40-dager i Frikirken i Kristiansand. Gunn Berg Flaa kan kontaktes ved å bruke kontaktskjemaet eller på tlf. nr. 9979 9898.

Man kan også avtale samtaler med en av pastorene våre, Hilde Fjeldstad ( 97413400) eller Rune Daltveit (97538787) hvis man trenger noen å prate med. Alle tre er underlagt taushetsplikt.

Ikke nøl med å bruke oss, det kan være god hjelp å få snakket med en du kan stole på – vi er her for deg!

Ta kontakt