Lillesand Frikirke inviterer til Kveldsmat med Trygve Skaug 7. april kl.19:00.

Trygve Skaug er låtskriver, vokalist og poet. Musikken hans har siden 2010 ligget over 220 uker på NRK P1 A-, B-, og C-lister. Han er en av de mestselgende lyrikerne i Norge og lå på topplisten i lyrikk gjennom hele 2016 og 2017. I tillegg er diktene hans blant de mest delte på sosiale medier, med over 90.000 følgere.

Skaug har siden høsten 2012 reist landet rundt med solokonserter. Han har gitt ut tre soloalbum; Martyren (2014) og Seine natt desember (2015), og Sanger du skal få når jeg dør (2017). De første to på plateselskapet Koke Plate, og den siste på Grammofon. Singlene Martyren og Heldig – de to første singlene fra hans solo debutalbum ble begge radiolistet. Førstnevnte ble radiolistet dagen den kom ut og lå 12 uker på P1s A-liste. Andre låt hadde 14 uker på P1s B-liste.

Nå har vi den store ære og glede å få Trygve Skaug på besøk på Kveldsmat i Frikirken. Der er du også invitert til en intim konsert med Trygve og påfølgende kveldsmat og kveldsprat i caféen i underetasjen etterpå. Vi håper du vil benytte deg av denne sjeldne sjansen og ta med deg venner og bekjente til en minneverdig april-kveld i Lillesand.

Kjøp billetter