Hjertelig velkommen til Kveldsmat i Lillesand Frikirke søndag 10.mars klokka 19.00!

Kveldsmat er for deg som ønsker å bli bedre kjent med Frikirken i en sosialt og uformell «setting».
Vi inviterer at til to timer med underholding, kveldsmat, prat og interessante gjester.

Denne søndagen får vi besøk av Hans Johan Sagrusten, som ønsker å inspirere oss til å bli glad i å bruke Bibelen.

Hans Johan Sagrusten (48) er ansatt i Bibelselskapet og arbeider med å inspirere menigheter og enkeltmennesker til å ta Bibelen i bruk. Inspirasjonen henter han fra kristne i andre land, blant annet fra Kina, Egypt, Cuba og Ukraina. I boka «RIK bibelbruk» har han samlet inspirerende fortellinger fra alle disse landene. 10. mars kommer han for å dele av denne inspirasjonen. Sagrusten fokuserer på at Bibelen er fellesskapets bok, som kan brukes i felles lesning i menigheten, i bibelgruppa eller i vennekretsen. Velkommen til en inspirerende Kveldsmat!

Kveldsmat 50.-