Søndag 9.desember ønsker vi velkommen til Kveldsmat og en stemningsfull julekonsert med lokale sangere, gjestevokalister, gjestemusikere og Agder Gospel.

Konserten vil bestå av kjente og kjære amerikanske julesanger med fine harmoniske klanger. Vi synger innenfor sjangerne gospel/soul, med inspirasjon av Whitney Houston.

På repertoarlista denne kvelden finner du sanger som: The first Noel, Who would imagine a king, Have yourself a Merry Little Christmas, Joy to the world med fler. Vi er også så heldige at vi får med oss gospel Agder på konserten. Sammen skal vi skape god julestemning og gi julefred og glede til dere.

Billetter 150,- selges i døren og på VIPPS #LillesandFrikirke

Bandet:
Vokalister: Chatrine Hovland, Lene Rosendahl og Vibeke Nygård
Kapellmester: Jc Vesttun Trommer: Steinar Mossige Bass: Andreas D Fammè

Velkomme også til førjulskafé i kjelleren med bl.a. varm kveldsmat og kaffe, og tid til en hyggelig prat i etterkant.
– en fredfylt jul i Lillesand Frikirke.