Velkommen til Kveldsmat i Lillesand Frikirke søndag 6.mai!

Vi ønsker å inkludere og bli kjent med nye mennesker, derfor inviterer vi én søndag kveld i måneden til Kveldsmat rundt småbord i kirkesalen.
Denne søndagen er det konsert med Earling Nikolaisen, piano og og Halvor Aasen, fiolin.
Konsertprogrammet de har valgt spenner fra Løvland til mer klassisk og virtuos musikk av Halvorsen. Her får den unge fiolinisten vise egen virtuositet. Ved siden av samspill får vi også høre de to som solister. Musikken blir variert og hentet fra ulike perioder i musikkhistorien.

Det blir gratis inngang og kveldsmat til 30,-.

Earling og Halvor er to unge og meget lovende musikere.
Earling Nikolaisen er født og oppvokst i Flekkefjord, men med familien bosatt på Hidra. Den første pianoundervisningen fikk han på musikkskolen i Flekkefjord. Lærene hans var Mona Gustavsen Hassan og Kjell Gierstae. Så gikk veien til Vågsbygd videregående med Solveig Refvik som lærer. Earling har en bachelorr i utøvende klassisk piano ved Agder tidligere konservatorium med professor Tellef Juva som lærer i klaver. Videre studerer han master i utøvende piano med Sveinung Bjelland som lærer. Nikolaisen blir mye brukt som akkompagnatør for kor, solist gjennom mindre og større prosjekter – og i egne solokonserter.

Halvor Aasen er fra Kristiansand og begynte tidlig å spille fiolin. Han har vært tilknyttet universitetet i Agder på » Lovende talenter». I fjor vant han prisen » Beste i sin klasse » i konkurransen » Ung klassisk» i Arendal. Etter musikklinjen i Vågsbygd er han nå førsteårsstudent i utøvende fiolin ved konservatoriet i Kristiansand. Som lærer har han konsertmester Adam Gruchot.

Velkommen til konsert.