Søndag 4.november inviterer vi igjen til Kveldsmat i Lillesand Frikirke. Denne gangen i et samarbeid med Den norske kirke i Lillesand.

4. november kan du få oppleve forestillingen «nåde» av og med Anne Kristin Aasmundtveit. Fra klokka 19:00 serverer vi en enkel og sosial kveldsmat før forestilligen. I etterkant serveres kaffe og kake.
Inngang: 50,-

Nåde:
En liten, velstående nasjon er på vei mot sin egen undergang, uten å oppfatte faresignalene. Noen taler myndighetene midt imot, men hva skal til for at de skal bli hørt?
Du får høre eldgamle fortellinger fra Bibelen om å være profet i en tid hvor ingen vil lytte. De er grunnfortellinger i vår kultur, og en gang utfordret de sin samtid. Utfordrer de fortsatt?
Historiene blir formidlet med barsk humor og mykt alvor og en håndfull halvglemte minner.

Anne Kristin Aasmundtveit er forfatter og forteller. Hun har lang fartstid som forlagsredaktør, og er nå bibelforteller i Bibelselskapet.

Forestillingen har vært framført blant annet på
• Musikkretreat på Lia gård, Koppang 2015 – med ensemble av klassiske musikere
• Felleskirkelig samling i Levanger på Bibeldagen 2016 – med visesanger
• Kirkemøtet i Trondheim 2016 – med bratsj og klaver