Velkommen til Kveldsmat i Lillesand Frikirke søndag 10. februar kl.19:00!

Kveldsmat er for alle! Et sted å invitere med seg venner, naboer og familie til et en sosial, underholdende og forhåpentligvis tankevekkende samling i kirka.

Denne søndagen serveres som vanlig kveldsmat rundt bordene i kirkesalen. I tillegg får vi sang og toner av Turid Westermoen, Astrid Schmidt og Sveinung Larsen. Vi utfordrer de små grå i lag-quiz (bordene) og pastor Rune Daltveit deler noen tanker om hva som gjør troen vår og kirka vår relevant for oss i dag.

Spesielt velkommen er dere som lurer på hva Frikirken er for et sted eller kanskje ikke vet helt sikkert hvor dere står i forhold til tro på Gud. Kveldsmat er for alle – tro eller ikke tro, vi håper du vil føle deg hjemme uansett!