Torsdag 21.mars kl.19:00-21:30 inviterer vi til temakveld i Lillesand Frikirke med Håvard Haugland og tema: Hvordan snakke med tenåringen om gudstro?

En kjempe viktig og aktuell problemstilling for alle kristne tenåringsforeldre, besteforeldre og andre som har en relasjon til og ønsker å være en formidler av tro til tenåringer.
Vi tror mange kjenner seg igjen i opplevelsen av at det er vanskelig å nå frem til ungdom med «tros-prat». Mange kjenner også på utilstrekkelighet og usikkerhet når de blir utfordret på å gi gode svar til trosrelaterte spørsmål. Grenser skal settes i en «verden» som virker helt annerledes enn den du selv vokste opp i. Hvordan gjør man dette på en god måte? Hva sier man ja og nei til?
Hva er det tenåringen trenger? Hvilke verktøy fungerer best?
Disse og andre aktuelle spørsmål vil Håvard Haugland snakke om og gi oss muligheten til å respondere på denne kvelden.

Håvard Haugland er daglig leder i Frikirkens Barne- og Ungdoms organisasjon (FriBU). Han har jobbet med ungdom i over 20 år og er til daglig med på å utvikle trosopplæringsverktøy og formidling av tro til ungdom.

Velkommen til en spennende temakveld med prat og kveldsmat i Lillesand Frikirke.

Inngang: 100.-