Vi har den gleden å ønske dere hjertelig velkommen til Lillesand Frikirke og konsert med Jentegruppa-SEVEN og Lillesand SoulChildren m.fl. Lørdag 28.april klokka 18:30

SEVEN inviterer også til kor-seminar kl.14:30 – 15:30 for 1.-4.kl. og kl.15:30-17:30 for 5.-10.kl. Underveis vil det bli servert middag (grøt) og det blir «kino» for 1.-4. kl mellom seminar og konserten. Alle som deltar på seminar er også velkommen til å synge sammen med SEVEN på selve konserten.
Påmelding til seminar gjøres til Karianne Kvarenes (99095605).

I etterkant av konserten inviterer vi til «back-stage-party» med aktiviteter og pizza for de store barna opp til 7.kl.

Vi håper mange vil finne anledning til å besøke Frikirken og denne store happeningen, som forøvrig er gratis for alle!