Velkommen til en gospelkonsert med noe for en hver smak!

Gospel Agder er et tverrkommunalt kor for sangglade kvinner og menn i midtre Agder og teller per dags dato 20 sangere. Gospel Agder har et variert repertoar med alt fra Andrea Chrouch og Kirk Franklin til mer salmesang på norsk og engelsk.
Koret ledes av Chatrine Hovland

Rejoice Gospelkor er et gospelkor for studenter og voksne, som holder til i Blåkors’ lokaler midt i Kristiansand. Rejoice er under ledelse av Chatrine Hovland og synger hovedsakelig Contemporary Gospel med låter fra Israel Houghton, Kirk Franklin, James Fortune og Fred Hammond på repertoaret.

Vi har fått med oss vårt eminente band under ledelse av Jc Vesttun. Alle driver med musikk på profesjonelt plan til vanlig.

Bandet består av:
Jc Vesttun – Kapellmester og keys
Steinar Mossige – Trommer
Andreas D. Fammé – Bass

Billetter kjøpes i døra
Pris: 150kr
Vi gleder oss masse og håper vi ser akkurat deg!

Rejoice og Gospel Agder