Lillesand Frikirke inviterer til generasjonsgudstjeneste med jentene fra gruppa SEVEN.
SEVEN var i mars klare med slipp av nytt album og ny musikal «Under samme himmel». Her tar de oss med gjennom unike vennskapshistorier fra Bibelen – med fokus på tips som gis til å leve sammen på en god måte. Med låter som «Unik», «Heier på deg», «Under samme himmel» og «Bedre sammen» inviterer de til vennefest.
SEVEN er en etablert gruppe som har sunget sammen siden 2002, utgitt 10 album, solgt over 75.000 fysiske album – og finnes tilgjengelig på de fleste strømmekanaler. Gjengen holder stor konsertvirksomhet over hele landet og synger om livet med Gud og livet med hverandre.

Velkommen til Frikirka og vennefest for alle generasjoner søndag 10.september kl.11:00. Etterpå er det mulig å bli igjen og prate med nye og gamle under kirkekaffe i underetasjen.