Velkommen til høstens første generasjonsgudstjeneste!

Generasjonsgudstjeneste betyr ganske enkelt at alle generasjonene er sammen for å feire gudstjeneste. Og denne søndagen er ekstra spesiell siden det er første gudstjeneste etter sommerferien og vi inviterer spesielt alle 4-åringer, 1.klassinger og 5.klassinger til å komme for å motta «min kirkebok» fra oss i Frikirken. Barna trenger ikke være medlem hos oss for å melde seg på «min kirkebok», invitasjonen går ut til alle som ønsker å være en del av vår barnekirke.

I tillegg til «min kirkebok» skal barn og voksne få bli bedre kjent med figurene fra Barnekirken og rommene de skal være i denne høsten. Gudstjenesten som helhet er lagt opp til at alle aldre skal forstå og kunne delta i det som skjer av sang, undervisning og bønn. Vi håper å se nettopp deg i kirken vår denne søndagen – du er hjertelig velkommen!

Påmelding til «min kirkebok» skjer til pastor Rune Daltveit (på sms 97538787 eller mail: rune.daltveit@frikirken.no)