Alle barn er velkommen til Søndagsskolen vår!

Her lærer vi om Gud gjennom sang, undervisning og ulike aktiviteter. Søndagsskolen starter med «Barnas-øyeblikk» først i gudstjenesten, før vi går til søndagsskolerommet og fortsetter vår egen samling.

Lillesand Frikirke tilbyr søndagsskole til alle barn over 3 år (barn under 3 år må komme i følge med én voksen). Det skal som hovedregel være søndagsskole HVER søndag! Datoene for søndagsskolen er klare. Sjekk under i kalenderen på denne siden eller på forsiden.

Søndagsskolen har eget rom innerst nede i kjelleren i Frikirken. Første søndag i måneden tar vi med barna UT etter andakten. Ta med egnet tøy (værforbehold!)

De gangene det er skoleferie, vi har SHOW-IT eller generasjonsgudstjeneste er det ingen søndagsskole.

Ingen arrangement å vise