Denne sommeren har du en unik mulighet til å oppleve Jordan ikke bare som turist, men også på innsiden av en kultur som våre venner fra Frikirka lever i hver dag! Hoveddelen og hensikten med turen vil være å bli bedre kjent med arbeidet vi som menighet er med å støtte. Vi skal besøke våre venner i Jordan. Her vil de fortelle oss om arbeidet de gjør her, og gi oss et innblikk i deres hverdag. Våre venner jobber daglig blant syriske flyktinger og har nær kontakt med flere familier som ikke har hørt evangeliet om Jesus tidligere, men som stadig er interessert i høre mer om han. Vi vil også bruke tiden i Karak på å hjelpe praktisk i en barnehage, med å bygge et lekeapparat til barna.

I tillegg vil turen inneholde flere spennende opplevelser i et land som har vært åsted for flere historiske hendelser fra Bibelen, bl.a. Isralittenes ørkenvandring og stedet der Jesus ble døpt i Jordanelven. Vi vil overnatte i beduin-telt i verdens vakreste ørken, besøke oldtidsbyen Petra, Lot´s hule og bade i Dødehavet for å nevne noe.

PROGRAM:

26.juni
Ankomst Amman seint på kvelden.
Overnatting på Toledo Hotel.

27.juni
Sight-seeing Amman, down-town, marked og det romerske citadellet m.m.
Reise fra Amman til våre venner i Karak.

28.juni – 02.juli
Delta i og høre om arbeidet til våre arbeidere i Jordan.
Besøke familier i Karak
Bygge lekeapparat i barnehagen.
Besøke Mount Nebo, der Moses fikk skue inn i “Det lovede land”
Besøke stedet det Jesus ble døpt i Jordan-elven. For å nevne noe…

02.juli
Vi reiser ned til Wadi Rum, verdens flotteste ørken. Rødlig sand mellom fantastiske fjellformasjoner – kanskje betraktet fra kamelryggen? Overnatting i bedouin-telt!

03.juli
Vi reiser videre til Petra og tar inn på hotell. Får oppleve “Petra by night”.

04.juli
Sight-seeing i oldtidsbyen Petra, som for noen år siden ble kåret til en av verdens 7 nye underverker. Om kvelden reiser vi til Dødehavet. På veien besøker vi “Lots-hule”.

05.juli
Morgenbad i Dødehavet før avreise til Amman og flyet hjem.

Forberedelser:
Vi vil ha 3 teamsamlinger i forkant av turen. Disse er planlagt 8.mars, 15.mai og 14.juni kl.20 i Frikirka. Her skal vi lære mer om landet vi skal besøke og forberede oss på det vi skal være med på i Jordan. På disse samlingene vil vi også informere om praktiske ting som pass, visum, vaksiner, valutta og andre ting dere måtte være usikkre på.

PRIS: 12 500,-

Prisen inkluderer transport t/r- Gardermoen, fly t/r- Jordan, transport i Jordan, overnatting og 3 måltider pr. dag.
Eventuelle kostnader i tillegg som vann og mindre valgfrie turistopplevelser må dekkes av egne lommepenger.

PÅMELDING INNEN 1.MARS TIL:
Dorothea Vestøl på mail: dorovest@gmail.com
eller Rune Daltveit på mail: rune.daltveit@frikirken.no