Vi gleder oss til å gjenta suksessen fra tidligere år med menighetsweekend på Gautefall og Frikirkens eget leirsted, Fjelltun.

Vi planlegger en tur med noe innhold for alle generasjoner som skal bli en opptur for deg både sosialt og åndelig!

Programmet vil bestå av kveldssamlinger, egne samliger for barna, mye god mat, lek og underholdning, ski og aktivitet (etter vær og føreforhold), teambuilding m.m.

Fjelltun leirsted ligger 5 minutter med bil fra skiheisen og med oppkjørte ski-spor like utenfor døren. Både lørdag og søndag kan man velge å gå i bakken, leke på utsiden av leirstedet eller gå en tur på langrennski.
Fjelltun har også flotte familierom med toalett og dusj på rommene. Alt ligger altså til rette for en behagelig og god weekend enten du reiser alene eller sammen som en familie.

Vi håper mange blir med på tur – du vil ikke angre!

Påmeldingsfrist 23. januar 2019

Du kan melde deg på via VIPPS til #10818.
Pris:
Voksen (+14) 800,-
Barn (4-13år) 400,-
Familie 2200,-
Heiskort voksen (+16) 360,-
Heiskort barn (7-15) 285,-

Blir VIPPS for komplisert? meld deg på til rune.daltveit@frikirken.no