Velkommen til Barnekrieken – Lillesand Frikirke!

Barnekirken er kirken for barn mellom 3 og 12 år og den møtes parallellt med gudstjenestene for de voksne – kl.11:00-12:15 på søndager.*
Barna har en egen inngang i underetasjen på Frikirken og går altså direkte til sin kirke inndelt i alder:
Cubbies (3-6år)
Sparks (1.-4.klasse)
T&T (5.-7. klasse)
Etter gudstjenesten kl.12:15 må barna hentes av foreldre/foresatte på sine respektive rom.

Barna er viktige for Gud. I Barnekirken vil barna få lære om Gud, Bibelen og kristen tro. Vårt mål er at Barnekirken skal være et solid redskap for å hjelpe foreldrene og foresatte til å oppdra barna i troen på Gud. Og hjelpe barna til å få en tro som varer livet ut.
En god ressurs i Barnekirken er den personlige boka som alle barn får med seg hjem mellom hver gang. Denne boka kan de utforske sammen med foreldre, besteforeldre eller andre voksne og på den måten snakke om gode tema hjemme som tas opp i Barnekirken.
Vi ønsker at barn og unge skal kjenne, elske og tjene Jesus gjennom hele livet. Deler du vårt ønske, da er barna dine hjertelig velkommen til Barnekirken hos oss.

*De søndagene det ikke er Barnekirke er 1. søndag i måneden da det er Kveldsmat og ikke gudstjeneste på formiddagen, og siste søndag i måneden da det er generasjonsgudstjeneste for alle generasjoner sammen oppe i Frikirken.